Összes oldalmegjelenítés

2011. január 13., csütörtök

Neobux regisztráció / Pénzkeresés okosan, Legálisan


Neobux regisztráció
Pénzkeresés okosan, legálisan


A Neobux már régóta a piacon lévő új generációs PTC (Paid To Click)oldal! A regisztrált felhasználóknak fizet azért, hogy reklámoldalakat tekintenek meg!

Válasszon egy internetes bankot, mert ehhez a munkához, mi több, az internetes munkákhoz nélkülözhetetlen egy virtuális "pénztárca". 
PayPal számlanyitását javaslom, ha még nincs,

>>> PayPal számlanyitás <<<

alkalmas még az AlertPay internetes bank is.

>>> AlertPay számlanyitás <<<

Ahogy tetszik... ha regisztrált, vagy már számlatulajdonos, akkor  Ön, természetesen megfelelő e-mail címmel, és a Neobux a főszereplő itt, a továbbiakban. 











Amennyiben Ön itt regisztrál most a Neobux lapjára, úgy segítségére leszek egy levélnyi infóval, hogy ne csak centeket keressen egy évig, hanem dollárt, akár napi 10-20 dollárt két perces munkával. Kétségtelen, hogy ez egy folyamat, első időkben nem lesz dús gazdag, legalábbis ebből, de van re esélye, ha kitartó. (napi két perces munka)

 Kérem, regisztrálása esetén,  írja meg a felhasználónevét, pichlerne@gmail.com címemre, hogy beazonosíthassam, és megírom levélben mindazt, ami előbbre viszi, hogy egyre komolyabb összegeket kaphjon fizetségül. 
Most szeretném megjegyezni, hogy semmiféle script használatát nem támogatom!!! A neobux pénzről szól, amit komolyan kell venni, nyilván ezt a szervező Cég még komolyabban gondolja, és kipenderíti azokat, akik ügyeskedni próbálnak. A lényeg, kizárólag legális módszer az, amit javaslok a kezdőknek, akik ezen az úton szeretnének gazdagodni.
Azoknak ajánlom, akik kitartóak, tűzön vízen át naponta leülnek a géphez, arra a két percnyi kattintgatásra.
Ha ez előreláthatólag nem az Ön erőssége, akkor ballagjunk tovább barátsággal, és egyéb munkaajánlatok felé, mert van egyéb is, talán megtetszik más jellegű internetes lehetőség, ami pénzt hozhat Önnek. :)
Remélem marad, és munkatársak lehetünk. :)

Legyen kéznél egy megbízható e-mail címünk, lehetőleg ...@gmail.com, ez a google levelezője, nagyon megfelel.

Tehát, ha az e-mail cím és a bank megvan, akkor már kezdhetjük is a neobuxhoz a regisztrálást. 
Nebux regisztráció Klikkre, megnyílik egy új ablak, ez mellé.

>>> NEOBUX REGISZTRÁCIÓ <<<

első lap, pirossal jelöltem a további alkalmazást:



2. lapon

Töltse ki az adatait,

Felhasználónév: Bármilyen kívánt azonosítót jó lesz, vagy akár a személyes beceneve

Jelszó: Válasszon olyan jelszót, amire emlékezni fog! NeoBux kérni fogja a jelszót, egy jelszót, másodlagos nem kell, azt később se töltse majd ki belépésnél, egyszerűen hagyja üresen.

Jelszó megerősítése: Megegyezik a fenti jelszó

E-mail: Kéren, hogy pontosan, egy valós e-mail címet adjon meg, erre érkezik majd egy visszaigazoló kód hamarosan.

PayPal e-mail címet, ami gyakorlatilag, a bankszámlaszámunk. Erre kapjuk a pénzünket.

Ajánló, ha kérdeznék bárhol, (én vagyok): pichlerneee

Születési év: : Azért fontos megadni a születési évet, mert ha elfelejtené a jelszavát, megkell hogy adja a születésének évét is. Ha ezt rosszul írta be, az kellemetlenségekkel járhat később.

Kép ellenőrzés: : Magától értetődő? Írja be a látható kódot a mezőbe

Jelöljük be az elfogadást, és klikk:   Continue 

Klikk után kapjuk a következő lapot, fontos, hogy azt ne zárjuk be!!!


Mi történik, ha mégis bezártuk azt a bizonyos lapot??? 
Semmi, 

kezdhetjük újra az egészet, egy új e-mail címmel, ami bosszantó, de túl lehet élni. :)
Nyisson egy üres oldalt, a levelezőjéhez, ugyanis oda kap egy hosszú kódot, amit ide kell majd bemásolnia a levelezőjéből. 
Tehát, ameddig a levelezőjébe indul, ezt hagyja nyitva, hogy a kimásolt kóddal azonnal visszataláljon, sajnos ez utólag már nem kinyitható. Soha nem fogom megérteni miért, de mindegy, ez van!


 Ezt a levelet kaptuk az igazoló kódunkkal, tehát jobb egérgombbal kijelöljük a kódot, és bemásoljuk arra a bizonyos lapra, amit nem zártunk be remélhetőleg, és ott is természetesen, a megfelelő helyre. Kijelöltem itt Önöknek. Látható az e-mail címünk, és a kód helye, illetve...


Kép ellenőrzés lent: : Magától értetődő. Írja be a látható kódot a mezőbe

Ezek után klikk:           finish registration   



                                    Gyakorlatilag végeztünk a regisztrálással. :) Nagyszerű! Beléphetünk végre
        Klikk, és ismét egy új lapot fog kapni, új ablakban, nyugodtan jelentkezzen be, ahogy itt mutatom is.
                                          

>>> Belépés a Neobux lapjára, az Ön lapjára! <<< 

   Itt látható az a bizonyos másodlagos jelszó helye is, amit hagyjon üresen!!!
név, jelszó, és már csak a becsapás gátló maradt, írja be, amit éppen lát, pár betű, és kész is.
Minek az a csini kis klaviatura ott bent? :) Ha idegen helyen vagyunk, gyors étteremben, vagy egy barátunknál, akkor azon a benti klaviaturán biztonságosan beírhatjuk a jelszavunkat, meg kell. 

Következő kép a belépés után, máris a munkánk lényege. 4 db hírdetés fogunk kinyitni, és megnézni ami mért
idő szerint megy. Naponta ez tényleg nem több mint két perc, de nem győzöm hangoztatni, hogy milyen fontos
az, hogy naponta ezt megoldjuk.




Egyszerre csak egy linkre kattintunk, elsőként a csillagra, majd feltárul egy 
piros pött, arra is klikk, megnyílik egy új ablak, ott, megvárjuk amíg betölti 
az oldalt egy mérőhengerecske, majd pipát kap, jelezve, hogy kész vagyunk.
ez 30 másodpercig tart. Majd bezárjuk azt a lapot, és visszatérünk ide, és
újból így járunk el, míg el nem fogy, ez a négy helyes keret. :)

Néha kapunk egy-két meglepit is, de alapból, ez a napi négy hírdetés megtekintés
a feladat.

A módszerről, ami fellendít anyagilag, azt megírom.

Nos, öröm volt Önnel...Köszönöm a társaságát, bizalmát, és esetleges 
regisztrálását.
Vigyázzunk, egy embernek egy neobux regisztrációja lehet, már a PayPal számlájából adódóan, 
szóval vigyázzunk rá, és keressenek vele mérhetetlen sok pénzt, ami tudjuk, eléggé magabiztossá tesz. :)

Sok sikert kívánok,
pichlerneee
__________________________________________________________________________

és még egy tuti fizető....

Az otthoni pénzkereset egyik legegyszerűbb és működő módja

… avagy hogyan lehet hihetetlenül könnyen eurót bezsebelni kérdőív kitöltéssel

Ha olyan otthoni munkát keresel, amelyhez nem kell pénzbefektetés, ha nem áll közel Hozzád a termékek értékesítése, vagy egyszerűen még nem találtál semmi olyan otthon végezhető munkát, amely igazán lázba hozott volna, akkor jelentkezz kérdőív kitöltésre aMarketagent.com piac- és véleménykutató céghez, amely egy korrekt, pontosan fizető cég. Véleményem szerint ez egy kiváló lehetőség, amellyel kiegészítheted jövedelmed. Ettől könnyebb, egyszerűbb, rugalmasabb, szaktudást nem igénylő pénzkereset nem sok létezik az interneten.
A Marketagent.com mottója: “Express yourself – Az Ön véleménye meghatározza a jövő trendjeit!” sejteti velünk, hogy milyen kutatásokban vehetsz majd részt. Most itt az alkalom, hogy véleményeddell Te is befolyásolhatod a jövőnket. Sőt, ezt úgy teheted, hogy közben még pénzt is fizetnek. Azt gondolom, hogy ez nem hátrány! ;)
Az is előnyös a rendszerben, hogy kis összegeket is kifizetnek euróban. A kérdőívek magyar nyelvűek, így bárki, aki tud olvasni és klikkelni az egérrel, könnyen részt vehet a közvéleménykutatásokban. Ideális otthoni munka kismamáknak, diákoknak, nyugdíjasoknak, de bárkinek, aki rendelkezik 2-3 hetente 10-15 perc szabadidővel.
Nem kell vele minden nap foglalkozni, nem kell hirdetéseket nézegetni és bármikor kifizetik a pénzed, amit gyűjtöttél. Várod az értesítést, kitöltöd a kérdőívet, ha megfelelsz és kész is vagy! Az első kérdőívekre akár néhány hetet is kell várni, de mivel ingyenes, érdemes mielőbb regisztrálni, azután “csak” várni kell az elsőre. Természetesen nem, kor, érdeklődés, foglalkozás alapján válogatják be a résztvevőket.
Lássuk hogy működik a rendszer:
  • Először regisztrálj itt:  vagy a leírás végén a cégnél. Ezzel jelzed, hogy részt szeretnél venni az interneten – akár otthon – végezhető kérdőív kitöltéses munkában. A cég már a jelentkezésed is díjazza, ugyanis rögtön jóváírnak a marketagentes számládon 150 bónuszpontot (jelenleg 1,5 euronak felel meg).
  • Ha túl vagy a regisztrációs folyamaton nincs más dolgod mint várni, hogy értesítés érkezzen az email címedre, hogy új kérdőív kitöltésre van lehetőség. Ha megjön az üzenet, rögtön el lehet kezdeni a “munkát”. Kutatásonként bónuszpontokat kapsz (30-250 pontot), amik készpénzre cserélhetők. Egy-egy kérdőív kitöltése 10-15 percet vesz igénybe.
  • A másik módja, hogy még több pénzt keress a Marketagenttel, ha másokat is értesítesz erről az interneten végezhető otthoni munkáról. Ha valaki a Te ajánlásoddal jelentkezik a kérdőíves pénzkeresésre és legalább egy kutatásban részt vesz, akkor egyszeri 100 bónuszponttal jutalmaznak. Nem mlm rendszer, így a segítségeddel csatlakozók után a továbbiakban már nem részesülsz újabb eurókban. 
  • Minden csatlakozónak létrehoznak egy webirodát, ahol mindent le lehet követni, illetve egyéb információkhoz juthatnak. A webirodában található az Te saját csatlakoztató linked, amit reklámozhatsz hirdetési oldalakon, megoszthatod közösségi oldalakon, de ha rendelkezel weboldallal, kihelyezhetsz oda is. Minden olyan személy után, aki ezen a linken keresztül jelentkezik a kérdőívezős munkára, 100 bónuszpontot (1 euro) kapsz. Ugyanez a helyzet, ha a webirodában található “Hívja meg barátait” űrlapon értesíted ismerőseid és azok szintén jelentkeznek és aktívak lesznek a rendszerben.
Véleményem szerint ebből az otthoni munkából nem lesz senki milliomos, de azt gondolom a jövedelem arányos a befektetett energiával és ráadásul…… a jövő trendjeit is meghatározhatjuk.
Nos, szerinted van ettől egyszerűbb pénzkereset?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése